From LaMercanti BlogSubscribe Now

Ιταλικά έπιπλα γραφείου: έπιπλα πολυτελείας, Ιταλία

Ιταλικά έπιπλα γραφείου.
Η La Mercanti αποτελεί παγκοσμίως τον ηγέτη στο χώρο των ιταλικών επαγγελματικών επίπλων και των επίπλων γραφείου. Παραδίδουμε τα προϊόντα μας στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Χάρη στην άμεση σχέση με τους σχεδιαστές και τους Ιταλούς κατασκευαστές η LAMERCANTI.com αποτελεί την εικονική μπουτίκ για τα επαγγελματικά έπιπλα και τα έπιπλα γραφείου που κατασκευάζονται στην Ιταλία.

Είναι μια τεράστια και συνεχώς μεταβαλλόμενη αρχειοθήκη που προτείνει συλλογές ντιζάιν υψηλής ποιότητας, που είναι δύσκολο να βρεθούν σε παραδοσιακές εκθέσεις.

Η συνεχής αναζήτηση για νέες δημιουργικές δυνατότητες καθιστά τη LAMERCANTI.com ένα καινοτόμο διαδικτυακό εκθετήριο που προσφέρει αποκλειστικές συλλογές από αναγνωρισμένους σχεδιαστές, μια προσεκτικά επιλεγμένη γκάμα επίπλων γραφείου και αξεσουάρ σε προσιτές τιμές.

Από διευθυντικά γραφεία και λύσεις σταθμών εργασίας, εργονομικές καρέκλες γραφείου και επαγγελματικές καρέκλες έως και μια μοναδική συλλογή από γκισέ υποδοχής, κλασσικά έπιπλα, μεταλλικά ράφια και διαχωριστικά τοιχώματα.

Η LaMercanti.com αποτελεί τον τελικό προορισμό και το σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των ιταλικών προϊόντων από όλο τον κόσμο.

About Marco Olivieri

Founder & CeO of La Mercanti Italian Furniture. Marketing and Sales specialist of La Mercanti, emphasis on strategy deployment and implementation, innovation and business excellence. “I think to myself as an innovative thinker, an avid learner and I like to bring new ideas forward to drive my staff initiatives”.

Speak Your Mind

*